Bygge hus? Få tilsendt vår huskatalog gratis nå!

Få vår gratis huskatalog

Finner du et hus du liker? Få tilsendt pris innen 2 virkedager!

Tett hus innen 5 virkedager

Gratis omtegning

100% fornøyd garanti

Jeg garanterer deg mye god inspirasjon til ditt nye hus. 


Finner du en hustype du liker, kan vi sende over et prisestimat på huset innen 2 virkedager.

Tony Rong, Daglig leder

La deg bli inspirert!

Dette er drømmeboligen for mange huskjøpere. Inspirert av våre store tømmerhytter, ruver dette huset med sitt flotte midtskip. Her får du en særpreget bolig full av praktiske løsninger og våre velkjente og moderne vindusløsninger.


Særpreget hus med "oppstugu"!

Her har arkitekten latt hele den øverste etasjen være ett stort rom, med stua i den ene enden og kjøkkenet i den andre - og med fritt utsyn i alle retninger.


På illustrasjonsbildene er en ovn med dreiesokkel satt et lite stykke ut på gulvet. Det er dessuten bygd en enkel vednisje som danner trappens rekkverk på den ene siden. I enden av denne er TV'n plassert.

Huset med en anderledes vri

Huset har en romslig loftsetasje i hele byggets lengde, som også strekker seg fram i vinkelen og skaper en flott loftsstue der. I hver sin ende av loftet ligger det soverom, tilsammen tre stk. 


Denne modellen er presentert i både moderne og tradisjonell utgave. Sistnevnte heter A710 og har samme planløsning, men har sprossevinduer. Bla gjennom bildeserien på toppen av siden for å se eksteriørbilder av begge utgavene.

Enebolig med vinkel og stort loft.

I dette karakteristiske huset er halve sokkelen avsatt til en toroms leilighet for utleie. Resten av huset kan du og resten av familien kose dere i - for eksempel i en stor og lys stue der ildstedet er plassert i midten. 


Kjøkkeninnredning og spisebord er plassert i hvert sitt karnapp i bakkant av rommet. I tillegg til fire soverom er A438 også utstyrt med rikelig bodplass, og i gangen på loftet kan du ha metervis med skyvedørsgarderobe. Et flott og praktisk hus du kommer til å like bedre og bedre!

Flott enebolig med utleie i underetasjen.


Huset er over tre plan og er fullt av smarte og fleksible løsninger. Legg blant annet merke til at du i underetasjen har både sports-/redskapsbod og vaskerom, begge med både innvendig og utvendig adkomst. Ved kjøkkenet er det også en egen bod til f.eks. fryseskap. 


I tillegg til en stor og lys stue på hovedplanet, har A406 også loftsstue og kjellerstue. Har kan du hygge deg på alle plan!

Moderne og praktisk bolig for skrå tomter.


Har du skrå tomt med adkomst fra den høyeste siden kan A434 være et godt valg. Integrert dobbelgarasje skaper en stilren og ryddig løsning med kun ett bygg på tomta. Inngangspartiet består av en flott svalgang med adkomst til både garasje og husets hovedplan. 


Stue og kjøkken legger beslag på hele denne etasjen, som har en overbygd altan i fronten. Loft og sokkel fylles av fire soverom, boder og bad.

Spennende og stor enebolig med dobbel garasje.

Spisebordet er lagt til et karnapp på den ene langveggen, mens en halvvegg skjermer kjøkkenet mot innsyn fra stua.


På de innvendige illustrasjonsbildene er det lagd en halvvegg mellom stue og kjøkken i forbindelse med brannmuren, samt valgt en annen plassering av TV og sofa enn det plantegningen viser.

Moderne og fin enebolig med praktisk stue/kjøkkenløsning. 


Denne godbiten er en meget flott tomannsbolig der hver seksjon i tillegg har en separat treroms leilighet i sokkelen. Bak den stilrene fasaden bugner det av bokvalitet og gode løsninger, fra kjeller til loft. 


A440 passer godt i forbindelse med større prosjekter, men også for den som ønsker å finansiere sin egen bolig ved å bygge to seksjoner og selge den ene. Mulighetene er mange!

Vertikaldelt tomannsbolig med utleie i underetasjen.

Se flere hustyper, og få tilsendt et pristilbud innen 2 virkedager